Ngarep > Produk > Selang Pengeboran Minyak

Selang Pengeboran Minyak

Yitai minangka produsen selang pengeboran minyak China profesional lan pemasok selang pengeboran minyak China. Selang pengeboran minyak, uga dikenal minangka selang pengeboran puteran, minangka selang tekanan dhuwur khusus sing digunakake ing industri minyak lan gas kanggo ngeterake lumpur pengeboran lan cairan liyane ing antarane rig pengeboran lan peralatan pengeboran. Selang iki dirancang kanggo nahan tekanan dhuwur lan kahanan atos nalika operasi pengeboran. Biasane dikuatake kanthi pirang-pirang lapisan kawat baja sing kuat lan tahan abrasi, minyak, lan macem-macem bahan kimia. Selang pengeboran minyak nduweni peran penting kanggo njamin operasi rig pengeboran minyak sing aman lan efisien.


Perusahaan kita ngimpor bahan mentah karet canggih lan duwe bengkel batching lan campuran karet kanthi otomatis. Formula produk kita dikembangake dening Laboratorium Polimer Universitas Tsinghua, sing menehi produk kita kanthi suhu dhuwur lan tahan korosi kimia. Ing wektu sing padha, kita nggunakake peralatan campuran karet kanthi otomatis kanggo pangolahan tliti dhuwur lan nggunakake pencampuran karet independen sing dikontrol komputer kanggo njamin stabilitas produk. Kita uga nggunakake mesin nduwurke tumpukan kabel paling canggih ing China, sing nduweni karakteristik kaliber gedhe lan presisi dhuwur. Kawat baja kanthi kekuatan dhuwur minangka lapisan balung, lan produk kasebut nduweni lapisan perlindungan kabel telung lapisan sakabèhé ing njero lan njaba, nggawe produk luwih kuat lan kapasitas bantalan tekanan sing luwih kuat. Peralatan kita duwe macem-macem sertifikat lan sertifikasi, kayata sertifikasi ISO, safety produk lan kualitas dhuwur, lan kualifikasi ekspor, lan minangka pabrik penjualan langsung karo pabrik kita dhewe, beroperasi nganti pirang-pirang taun.


View as  
 
API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi

API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi

YITAI minangka produsen & pemasok China sing utamane API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi kanthi pengalaman 20+ taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Selang Cementing Tekanan Tinggi

Selang Cementing Tekanan Tinggi

YITAI minangka pabrikan lan pemasok selang semen tekanan tinggi skala gedhe ing China. We wis specialized ing industri hoses kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Selang Cementing

Selang Cementing

YITAI minangka produsen lan pemasok Selang Cementing China profesional, yen sampeyan nggoleki Selang Cementing sing paling apik kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Selang Pengeboran

Selang Pengeboran

Temokake pilihan Selang Pengeboran saka China ing YITAI. Kita wis spesialis ing produksi hoses kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
API 7K Rotary Drilling lan Shock Absorption Hose

API 7K Rotary Drilling lan Shock Absorption Hose

YITAI minangka pabrikan terkemuka ing China sing utamane pengeboran rotary API 7K lan selang panyerepan kejut kanthi pengalaman 20+ taun. OEM kasedhiya saka pabrik nyata.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Rotary Drilling lan Shock Absorption Hose

Rotary Drilling lan Shock Absorption Hose

YITAI minangka produsen pengeboran Rotary lan selang penyerapan kejut skala gedhe lan pemasok ing China. We wis specialized ing industri hoses kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Ultra Wear-resistant Acid Fracturing Hose

Ultra Wear-resistant Acid Fracturing Hose

YITAI minangka produsen & pemasok profesional sing utamane mrodhuksi selang fraktur asam tahan Ultra kanthi pengalaman 20+ taun.

Waca liyaneKirim Pitakonan
API 16C Fleksibel Choke and Kill Hoses

API 16C Fleksibel Choke and Kill Hoses

YITAI minangka produsen terkemuka sing utamane ngasilake API 16C Fleksibel keselak lan mateni selang kanthi pengalaman 20+ taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
YITAI® minangka salah sawijining produsen lan supplier Selang Pengeboran Minyak profesional ing China. Kualitas dhuwur, awet, canggih, kelas lan gampang dijaga Selang Pengeboran Minyak ora mung digawe ing China, nanging uga duwe rega sing murah. Sugeng rawuh ing produk grosir pabrik. Kita duwe persediaan lan bisa menehi garansi 1 taun.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept