1111

Shandong Yitai Hydraulic Technology Co., Ltd.

Babagan awake dhewe

Perusahaan iki utamane melu ing R&D, produksi, lan dodolan produk pendukung kayata selang pecah minyak serpih, selang pengeboran minyak, selang hidrolik, aksesoris pengeboran minyak, selang pengeboran tekanan tinggi minyak, selang fleksibel lan mateni selang, uga kontrol dhuwur. -tekanan geni-tahan rakitan selang, dhuwur-mburi mechanical hoses, lan mining awak pipa hydraulic. Produk perusahaan ora mung digunakake ing pengeboran minyak darat lan lepas pantai, eksplorasi, eksploitasi lan transportasi, nanging uga nyedhiyakake jaminan pasokan produk lan layanan kepercayaan kanggo seri pertambangan mesin penerbangan lan seri kapal gedhe.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept