Ngarep > Produk > Selang Pengeboran Minyak > API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi
API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi

API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi

YITAI minangka produsen & pemasok China sing utamane API 7K Selang Semen Tekanan Tinggi kanthi pengalaman 20+ taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Selang semen tekanan tinggi YITAI API 7K dirancang khusus kanggo aplikasi rig pengeboran darat lan lepas pantai ing ngendi konstruksi sing kuat lan fleksibel dibutuhake kanggo layanan lan linuwih.


YITAI API 7K selang semen tekanan tinggi Fitur lan Aplikasi

Aplikasi: Minangka konektor fleksibel saka cementing manifold, bisa ngeterake banyu basis lendhut, lenga basis lendhut, etc. ing dhuwur meksa

Lapisan lem batin: karet sintetik UPE lan NR&SBR

Jinis diameteripun njero: Full flow

lapisan Enhancement: Kawat baja super fleksibel kekuatan dhuwur utawa tali kawat karo multi-lapisan nduwurke tumpukan

Lapisan lem njaba: Karet sintetis sing tahan nganggo lan cuaca

Kisaran suhu: -20 ℃ ~ + 121 ℃

Standar: Spesifikasi API. 7K FSL0|ABS

Tipe gabungan: Integral union utawa integral flange


Parameter selang semen tekanan tinggi YITAI API 7K

Tingkat tekanan

I.D.

II. (ing.)

O.D.

(mm)

W.P. (asu)

P.P (psi)

Maks B.P.

(psi)

Min B.P.

(mm)

Bobot

(kg/m)

10000

2

83

10000

15000

22500

1000

10.8


98

10000

15000

22500

1000

19.4

3

129

10000

15000

22500

1400

28


137

10000

15000

22500

1400

33

4

154

10000

15000

22500

1600

38.5

15000

2

101

15000

22500

33750

1200

20.5

3

125

15000

22500

33750

1500

36


API 7K High Pressure Cement HoseAPI 7K High Pressure Cement HoseAPI 7K High Pressure Cement HoseAPI 7K High Pressure Cement Hose

API 7K High Pressure Cement Hose



Hot Tags: API 7K High Pressure Cement Hose, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Customized, Murah, Low Price, Newest, Quality, Advanced, Awet, Gampang-maintainable, Classy, ​​Made in China, Price, Kutipan, Garansi 1 Taun

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept